Connect with us

Oci i Cultura

Santanyí torna a convocar la Trobada de Pintors a Cala Figuera

Santanyí torna a convocar la Trobada de Pintors a Cala Figuera

Se celebrarà els dies 28 i 29 d’agost

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí recuperarà enguany una de les cites més esperades del seu calendari d’activitats de l’estiu: la Trobada de Pintors de Cala Figuera, que el 2021 arriba a la seva vint-i-unena edició. Per mor de les restriccions i la pandèmia, l’any passat es va decidir no convocar la trobada. Es tracta de dues jornades, dies 28 i 29 d’agost, en les quals es convida a tots els pintors que ho desitgin a anar al nucli costaner i que l’utilitzin d’inspiració per crear obres especialment per l’ocasió.

“Es tracta d’un espai d’encontre per artistes novells i experimentats perquè busquin la seva visió de “sa cala”, com tants i tants pintors ho han fet al llarg de la història”, ha explicat la regidora de Cultura, Ricarda Vicens.

La XXI Trobada de Pintors Santanyí 2021 se celebrarà el cap de setmana del 28 i 29 d’agost. Tots aquells que hi vulguin participar s’han d’inscriure a l’Oficina d’Informació Turística de Cala Figuera situada a la baixada del port entre les 9.00 h i les 13.00. Allà se’ls segellarà la tela, es pot utilitzar qualsevol tècnica i només es pot lliurar una obra per participant. Diumenge horabaixa s’exposaran totes les obres a l’esplanada del port, i després de dia 3 de setembre a dia 11 s’exposaran a la Casa de Cultura Ses Cases Noves de Santanyí.

Santanyí torna a convocar la Trobada de Pintors a Cala Figuera

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència