Connect with us

Comunitat

Balears comença a frenar la corba de la cinquena onada

Balears comença a frenar la corba de la cinquena onada

Salut confia que aquesta nova tendència comenci a notar-se també en els pròxims dies en el nombre d’ingressos en  els centres hospitalaris

Baixa la corba de contagis a Balears, per primera vegada des de l’inici de cinquena onada. La incidència ha començat a descendir en els últims dies i el pronòstic és que es mantingui la mateixa tònica en les pròximes setmanes. Malgrat tot els ingressos en planta i en les UCI continuen augmentant i s’han obert, en el conjnt del territori, un 20% més de llits en vigilància intensiva.

El portaveu del comitè autonòmic de Malalties Infeccioses del Govern, Javier Arranz, creu que en els pròxims dies es podrà començar a albirar un descens dels ingressos també en la planta dels hospitals.

El responsable sanitari ha explicat aquest divendres en roda de premsa que aquesta setmana s’han notificat 19 defuncions, la majoria de casos en persones majors de 75 anys. La incidència de casos continua predominant en el tram d’edat de 17 a 39 anys i insisteix que en les UCI també hi ha persones joves. De fet, hi ha dos joves de 20 a 22 anys ingressats en vigilància intensiva. Per això recorda, la tendència és a la baixa però cal mantenir les precaucions.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència