Connect with us

Comunitat

Arriben sis pasteres a Balears en 7 hores

Quatre a Cabrera, una a Portocolom i una altra a Cala d’Or

Diferents punts de la geografia insular han estat el punt d’arribada i intercepció per part de la Guàrdia Civil d’un allau de pasteres que han estat detectades en les últimes hores. Han arribat a comptabilitzar-se fins a 6 en un interval de gairebé 7 hores, entre la primera i la darrera.

Per ordre d’arribada, segons la Delegacio del govern espanyol a Balears, la primera embarcació, amb 14 migrants a bord, ha estat interceptada a les 07.15 hores del matí, i la segona i la tercera, entre les 10 i les 10.30 hores. En aquestes dues embarcacions hi anaven un total de 32 homes, 16 en cada pastera. La quarta ha estat interceptada a minuts abans de les 11.30 hores, amb un total de 17 migrants a bord.

Una cinquena embarcació amb 15 persones ha estat detectada al migdia. La sisena ha arribat a les 13.30 hores i han hagut de ser rescatats altres 27 persones, que ha estat interceptada a Cabrera. I devers les 14.05 hores a Cala d’Or, en el municipi de Santanyí, ha arribat una pastera amb 16 migrants més a bord.

En el conjunt de les embarcacions interceptades només avui hi anaven 121 persones, que han pogut ser rescatades en aparent bon estat de salut.

Són tendència