Connect with us

Vist a les xarxes

Eivissa contractarà turistes estrangers perquè s’infiltrin en les festes il·legals

Amb les discoteques de l’illa tancades des de fa més d’un any, l’oci nocturn s’ha traslladat a indrets inaccessibles per als agents policials

El Consell d’Eivissa cerca joves d’entre 30 i 40 anys per posar en marxa una prova pilot que permeti anticipar-se a les festes il·legals, que aquest any substitueixen l’oci nocturn.

La notícia ha estat avançada aquest dimecres pel diari ‘La Vanguardia’, qui ressalta que la intenció de les autoritats de l’illa és contractar turistes estrangers perquè s’infiltrin en les festes il·legals que es convoquin i posteriorment puguin avisar a la policia.

Els joves que siguin contractats per dur a terme aquesta tasca de ‘vigilància’ de forma discreta, rebran un sou per col·laborar amb les autoritats. Es mouran sense que els organitzadors de les festes sàpiguen que són informadors de la policia.

Aquesta és la situació que es viu aquest estiu a Eivissa, amb les discoteques de l’illa tancades des de fa més d’un any. L’oci nocturn s’ha traslladat a indrets inaccessibles per als agents, com espais privats. Els organitzadors s’encarreguen de contractar discjòqueis de nivell i guàrdies de seguretat, i cobren entrada per accedir-hi.

Són tendència