Connect with us

Comunitat

Salut obri més de seixanta-vuit mil cites per a poder vacunar-se

La campanya de vacunació contra la grip supera les previsions del Servei de Salut

El Govern també fa una crida a totes les persones de 60 a 69 anys que encara tenen pendent la seva segona dosi d’AstraZeneca

La Conselleria de Salut ha posat a disposició de la població 68.362 cites en la web de citació per a la vacunació BITCITA per a totes les persones majors de dotze anys residents a Balears. Segons la distribució per illes, a Mallorca hi haurà disponibles 50.134 cites, 5.526 a Menorca, 11.838 a Eivissa i 864 a Formentera.

A més, Salut fa una crida a totes les dones embarassades perquè siguin vacunades. Poden rebre la corresponent dosi sense demanar cita des d’avui i fins al 10 d’agost de 16.00 a 19.00 hores, en qualsevol dels punts de vacunació habilitats arreu del territori.

Salut també fa una crida a totes les persones de 60 a 69 anys que encara tenen pendent la seva segona dosi d’AstraZeneca perquè avancin la cita. A partir d’avui , poden acudir el dia que vulguin al mateix punt de vaccinació on van rebre la primera dosi i a la mateixa hora per completar la pauta. Salut calcula que hi ha 3.545 persones en aquesta franja d’edat que només tenen una dosi d’AstraZeneca i encara no tenen la pauta completa.

Són tendència