Connect with us

Actualitat

Llum verda per a licitar les obres de construcció del nou centre de dia de Porreres

Porreres comptarà amb nou centre de dia per a persones majors amb dependència

Amb un cost màxim de 561.561 €, disposarà d’un total de 30 places i el termini d’execució és de dotze mesos

El Consell de Govern ha autoritzat aquest dilluns al Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears, iniciar l’expedient de despesa per licitar les obres de construcció del futur nou centre de dia a Porreres.

El cost previst ascendeix a 561.561 €, dels quals un 50 % els aporta la Conselleria d’Afers Socials i Esports, un 25 % l’Ajuntament de Porreres i el 25 % restant l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS). A més, l’Ajuntament de Porreres cedeix l’immoble situat al carrer d’en Sala.

El centre de dia disposarà de 30 places. La Conselleria d’Afers Socials i Esports, una vegada acabades les obres i quan tengui l’autorització de l’IMAS, concertarà les places destinades a gent gran en situació dependència. El termini d’execució de les obres és de dotze mesos des de l’inici d’aquestes. Després de l’autorització per iniciar l’expedient, la passa següent serà que el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears tregui a concurs les obres.

Són tendència