Connect with us

Oci i Cultura

Mala Rodríguez, Mikel Erentxun, La Frontera, Pol Granch i Anegats, principals atractius de les verbenes de Sant Agustí 2021 de Felanitx

Mala Rodríguez, Mikel Erentxun, La Frontera, Pol Granch i Anegats, principals atractius de les verbenes de Sant Agustí 2021 de Felanitx

Totes les actuacions es realitzaran al Parc Municipal de Sa Torre, sota restriccions i respectant les mesures sanitàries

L’Ajuntament de Felanitx a través de l’àrea de festes ha presentat el ventall de concerts que es duran a terme enguany amb motiu de les Festes de Sant Agustí 2021.

Sis concerts i tres actuacions teatrals i musicals totalment gratuïts.

 Segons ha informat el Consistori, totes les actuacions es realitzaran al Parc Municipal de Sa Torre, dins el recinte i complint amb les mesures sanitàries en vigor a hores d’ara.

Hi haurà dos ambients i totes les actuacions s’hauran de seguir d’asseguts. A la part superior del Parc serà on es realitzaran els concerts, amb una capacitat màxima de 1.200 persones i tots els assistents hauran d’haver adquirit la seva invitació a través d’internet.

A la part inferior del recinte hi haurà les paradetes habituals. Tindrà una capacitat de 600 persones i es controlarà en tot moment la cabuda dins el recinte.

El regidor de festes, Pedro Acosta ha declarat “hem intentat organitzar uns concerts per tothom. Des de la regidoria de festes tenim clar que hem de continuar oferint l’oferta d’oci als ciutadans, ja que a l’estiu la gent ha demostrat un comportament cívic a tots els actes celebrats, a més el personal que es dedica a aquest sector es comença a recuperar gràcies a activitats i esdeveniments organitzats pels Ajuntaments”.

El primer concert serà el divendres 20 d’agost amb l’actuació d’Anegats; dissabte dia 21 serà el torn de Jonnhy Burning i La Frontera. El diumenge dia 22 d’agost tindrà lloc l’espectacle d’Agustín El Casta.

La felanitxera Sara Reus farà de telonera del cantant Mikel Erentxun el dilluns dia 23 d’agost. L’artista i cantant Pol Granch oferirà la seva música pels més joves la nit del dimarts 24 d’agost, l’acompanyarà Discovers. La polifacètica Madò Pereta compartirà cartell amb Los Javaloyas’, en un dia pensat per a la gent gran. La rapera Mala Rodríguez actuarà dijous 26 d’agost, mentre que el musical pels més petits Vaiana serà el mateix dia de Sant Agustí, 28 d’agost.

Les invitacions es posaran a disposició de la ciutadania els pròxims dies a través d’internet. El Consistori anirà actualitzant la informació a través de les xarxes oficials municipals.

Són tendència