Connect with us

Comunitat

Salut comunica 5 nous morts per la Covid-19 a Balears

La Conselleria de Salut ha notificat aquest divendres una nova defunció per covid-19 a Balears, amb el que la xifra de decessos s'eleva a 732 des de l'inici de la pandèmia, i ha informat de 35 nous casos positius detectats en les últimes 24 hores. Aquest divendres hi ha 79 malalts de coronavirus ingressats en els centres hospitalaris, 5 d'ells a l'Hospital de Manacor, que manté un pacient atès en la unitat de crítics.

Aquestes defuncions, anunciades aquest dilluns, es van produir entre el passat 24 de juliol i aquest passat diumenge

Balears ha sumat en aquests últims dies, entre el passat 24 de juliol i aquest diumenge, 1 d’agost, cinc nous morts a conseqüència de la Covid-19. Després d’aquesta nova actualització de les xifres oficials sobre l’evolució de pandèmia a les Illes, la xifra total de morts des de l’inici de la pandèmia ascendeix fins als 863 casos.

També s’ha informat de 516 nous contagis, 22 menys que el dia anterior, i una taxa de positivitat dos punts més alta, del 12,36% enfront del percentatge del 10,8% que es va donar en els resultats positius del passat dissabte dels quals es va informar ahir, diumenge.

Sobre les defuncions, Salut ha informat que totes elles es van produir a Mallorca entre el passat 24 de juliol i ahir, 1 d’agost. Es tracta de dos homes de 54 i 78 anys d’edat, i de tres dones de 77, 79 i 93 anys.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència