Connect with us

Actualitat

Toni Mestre «Máster» i Tolo Alzina, pregoners de Sant Roc i Sant Bartomeu a Capdepera

Integrants del grup de música local ‘Els que ningú vol’

Toni Mestre, més conegut com a Toni Máster, i Tolo Alzina, seran els pregoners de les festes de Sant Roc i Sant Bartomeu d’enguany com a representants del grup de música gabellí Els que ningú vol.

Toni i Tolo digueren que sí quan la regidora de Festes els hi va demanar si volien ser els pregoners i representar una formació musical que fa 21 anys que anima a tot el poble de festa en festa.

Per una banda, Toni Máster, bateria d’Els que ningú vol, comenta que parlarà de la trajectòria musical del poble de Capdepera, des de finals dels anys 70 per endavant, i de la seva pròpia; i aprofitarà per recordar el seu company Manolo Muntaner. Diu que es va iniciar a la música amb quatre anys i de més gran va tocar amb diversos grups musicals del poble. Fa 17 anys va començar amb Els que ningú vol i fins ara.

Per altra banda, Tolo Alzina, clarinetista d’Els que ningú vol, i conegut per haver estat batle de Capdepera (2007-2010), explica que no parlarà de política, tot i que hi ha gent que li ha comentat, sinó que vol parlar de com veu ell les festes i l’evolució de la ciutadania de Capdepera, des dels seus avantpassats fins a les generacions més joves.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència