Connect with us

Actualitat

L’Hospital de Manacor registra la xifra d’ingressats més alta de tota la pandèmia

Les obres d'ampliació de l’Hospital de Manacor començaran a l’octubre i duraran 4 anys

26 pacients en planta i 5 a l’UCI

Es tracta de la xifra més elevada pel que fa al nombre de pacients ingressats a l’Hospital de Manacor al llarg de tots aquests mesos que duim acumulats d’ençà que es va declarar oficialment la crisi sanitària. El darrer cap de setmana deixa unes xifres força preocupants i la capacitat d’assistència medica de l’Hospital de referència de la zona del Llevant, en aquest sentit, frega la seva capacitat màxima.

Divendres passat, dia 30 de juliol, les xifres de persones ateses per casos de contagi eren de 15 pacients positius en planta i 3 a la unitat de crítics. Aquest dilluns, el nombre ascendeix a 26 persones ateses en planta i 5 a l’UCI.

Durant els pitjors moments pel que fa a l’evolució de contagis de les anteriors onades, majoritàriament la primera i tercera que es va produir a principis i a finals del 2020, en cap cas s’havia arribat a aquesta xifra d’hospitalitzats.

L’Hospital de Manacor, al llarg de tota la pandèmia, mai havia arribat a aquesta xifra d’ingressos que està provocant la cinquena onada

Són tendència