Crida urgent perquè les embarassades es vacunin per a evitar episodis de contagi greus
Connect with us

Comunitat

Crida urgent perquè les embarassades es vacunin per a evitar episodis de contagi greus

Actualment, hi ha 6 dones en estat de gestació ingressades per la Covid a Balears

Les alarmes van botar fa unes dues setmanes, quan als hospitals d’arreu de l’Estat van començar a ingressar dones embarassades contagiades amb la covid que no havien rebut la vacuna. I la situació s’ha vist accentuada en els darrers dies després de morir una dona, de 40 anys, en avançat estat de gestació a Múrcia. A les quals se sumen altres defuncions a Barcelona, Granada o Castelló.

Els estudis científics han deixat clar que les dones embarassades presenten major risc de sofris episodis de contagis greu i, no obstant això, la resistència a la vacunació en aquest col·lectiu és important.

El contagi de la malaltia pot ocasionar problemes per a la mare gestant, tal com ha explicat aquest divendres la consellera de Salut del Govern en roda de premsa, Patrícia Gómez.

Actualment, hi ha 6 dones embarassades ingressades per la Covid arreu de les Illes.

Per aquesta raó, el departament de Salut del Govern ha decidit obrir d’urgència un torn de vacunació sense cita per a aquest col·lectiu de risc.

A partir del dimecres 4 d’agost i fins al dimarts dia 10, les dones podran acudir a qualsevol dels centres de vacunació habilitats en tot el territori, entre ells el de Manacor, per vacunar-se, entre les 16 h i les 19 h de l’horabaixa.

Salut ha decidit obrir d’urgència un torn de vacunació sense cita per a aquest col·lectiu de risc, a partir del dimecres 4 d’agost i fins al dia 10

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com