Connect with us

Societat

Sant Llorenç i Capdepera rebran ajudes econòmiques pels efectes del temporal ‘Glòria’

A Sant Llorenç s'han recollit 200 litres/m2

El BOE publica aquest divendres la resolució del Ministeri de Política Territorial del govern espanyol

El Consell de Mallorca i nou ajuntaments de les Illes rebran 913.847 euros de subvenció a projectes presentats per a reparar les infraestructures i equipaments de titularitat municipal i les xarxes viàries, segons ha informat la delegació del govern espanyol aquest divendres.

En el cas de Mallorca, entre els ajuntaments que podran accedir a aquestes ajudes figuren el Sant Llorenç des Cardassar i Capdepera, a més de Pollença, i Escorca.

El BOE publica aquest divendres la resolució del Ministeri de Política Territorial que acorda l’assignació de les ajudes previstes en el Reial decret 778/2020, de 25 d’agost, per a situacions catastròfiques produïdes entre l’1 d’abril de 2019 i el 31 de març de 2020. Les aportacions econòmiques són per un màxim del 50% del cost dels projectes i beneficiaran a 11 territoris de l’estat, entre ells Balears.

Les subvencions responen a les convocatòries publicades mesos abans i s’estableixen per a la reparació o restitució d’infraestructures, equipaments i instal·lacions i serveis de titularitat municipal, així com xarxes viàries de les diputacions i consells insulars.

Són tendència