Connect with us

Actualitat

Una part del CEIP Urbanitzacions de Llucmajor s’haurà d’esbucar

Una part del CEIP Urbanitzacions de Llucmajor s'haurà d'esbucar

El TSJB ratifica la sentència que obliga al Consistori a demolir una franja de quatre metres que afecta a diferents espais del centre ubicat a Puig de Ros

El batle de Llucmajor, Éric Jareño ha anunciat aquest divendres que l’Ajuntament haurà d’esbucar una part del CEIP Urbanitzacions de Llucmajor, després de rebre la notificació del TSJB (Tribunal Superior de Justicia de les Illes Balears) en la que comunica que rebutja l’oferta de l’Ajuntament i fa executar la primera sentència. “Des de l’Ajuntament s’ha fet tot lo possible i lo impossible per intentar evitar això, sempre seguint les recomanacions tècniques, perquè en cap cas noltros volíem aquesta solució”.

En concret, la decisió judicial afecta a una franja de quatre metres que obligarà a esbucar diferents espais del centre, com l’entrada i sortida de serveis, la cuina, el menjador i la biblioteca.

“Això és un problema que ve de molt enrera”, continua el batle, que afegeix que “hem posat tots els mitjans que tenem al nostre abast per evitar arribar a aquesta situació sobretot per no afectar la comunitat educativa, principalment els infants i les seves famílies, però no ens queda més remei que cumplir la sentència, amb la qual cosa intentarem juntament amb els arquitectes, enginyers i tot el departament jurídic i tècnic d’urbanisme que aquest procés afecti el manco possible el centre”.

La mesura afecta a diferents espais del conjunt de l’edifici, com l’entrada i sortida de serveis, la cuina, el menjador i la biblioteca

Per la seva part la regidora d’Educació, Xisca Lascolas, explica que “ja hem comunicat la decisió judicial a l’escola i ja estam treballant en refer el programa d’actuació”. Lascolas posa de manifest que degut a l’estructura del centre, “el retranqueig afectarà més metres dels que teniem prevists i ens obligarà a remodelar tota l’escola, començant per l’entrada que és una de les zones afectades”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència