Connect with us

Comunitat

Prohens nega les acusacions sobre un increment patrimonial

Prohens nega les acusacions sobre un increment patrimonial

La presidenta del PP ha comparegut en roda de premsa per a donar la seva versió de la denúncia anònima contra la seva persona presentada davant l’Oficina Anticorrupció de Balears

La presidenta del Partit Popular deBalears, Marga Prohens, ha defensat aquest dijous, davant els mitjans de comunicació, la seva innocència sobre l’acusació anònima per un “fals” augment irregular dels seus ingressos en el període 2015-2109, publicat aquest dijous en un diari local.

Acusacions que ha qualificat de “falses” i de “difamació” i que ha lamentat com a “atac personal”, a ella i a la seva exparella; pel que ha volgut posar l’accent principalment que “no tot val en política, el recorregut d’aquesta denúncia és nul”.

Marga Prohens ha argumentat que “mai vaig imaginar que tingués que comparèixer per a donar explicacions sobre un procés tan dur com el del meu divorci”. Així, la presidenta del PP de Balears ha negat qualsevol increment irregular del seu patrimoni argumentant que mai ha fet una amortització extraordinària d’un préstec hipotecari i assegurant que sempre ho va fer mes a mes fins que va sortir del préstec després del seu divorci.

La denúncia anònima es va presentar el passat 20 de juliol, pocs dies abans del congrés que la va proclamar presidenta del partit a Balears.

En aquest sentit, ha indicat que ha posat en mans dels seus advocats de quina forma pot defensar-se davant aquesta mena de denúncies.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència