Connect with us

Societat

Miquel Rigo: “L’Avinguda Marqués del Palmer de la Colònia de Sant Jordi quedarà espectacular”

Miquel Rigo: "L'Avinguda Marqués del Palmer de la Colònia de Sant Jordi quedarà espectacular"

En el Ple del passat dia 13 de juliol es va aprovar una inversió de gairebé 800.000 € per a poder executar l’embelliment de la zona

El Ple municipal celebrat per l’Ajuntament de Ses Salines el passat dia 13 de juliol, es va aprovar una inversió de gairebé 800.000 € per a l’embelliment de l’Avinguda Marqués del Palmer, de la Colònia de Sant Jordi, dels quals 266.188,12 € provenen de la convocatòria de subvencions 2020 per a la reactivació econòmica per la crisi derivada de la COVID-19 en matèria de sostenibilitat i eficiència urbana.

El regidor de Promoció econòmica, Brigada de manteniment i enllumenat públic i Comerç, Miquel Rigo, ens ha confirmat que “les obres s’iniciaran una vegada acabi la temporada turística i està previst que tinguin una durada de quatre mesos”.

Rigo ha aprofitat per a explicar-nos que a hores d’ara s’està fent molta feina en matèria de manteniment i neteja, lloant l’espectacular esforç que realitza la brigada municipal de l’ajuntament. Les tasques de neteja, tant a Ses Salines com a la Colònia de Sant Jordi, s’ha vist reforçat amb un camió baldejadora i una passada d’aigua.

Les obres començaran després de l’estiu i està previst que tinguin una durada de quatre mesos

Segons Rigo, “hem aconseguit que l’opinió generalitzada sigui que Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi mai havien estan tan netes i tan cuidades. Encara que està costant molt que els veïnats es mentalitzin, malgrat la infinitat de campanyes que s’han fet des de l’ajuntament, que no han de deixar els elements voluminosos al costat del contenidor, sinó que han de telefonar al servei de recollida habilitat per a això (971256355)”.

Així i tot, Rigo insisteix que en general els residents es comporten amb bastant civisme. No obstant això, en l’època estival passen de ser 5.000 habitants a 25.000 i, lògicament, no tothom respecta el mobiliari públic ni la neteja dels carrers, “per això encara que el municipi sigui un dels pocs que té la plantilla completa de policies locals (11 agents) i de brigada manteniment (11 operaris), no es pot evitar que hi hagi desperfectes, més brutícia i molta més feina que habitualment”. Rigo també vol remarcar que, encara que la policia i els operaris de manteniment sempre són mirats “amb lupa”, estan fent un treball impecable.

Segons Rigo, “hem aconseguit que l’opinió generalitzada sigui que Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi mai havien estan tan netes i tan cuidades com ara”

Demanat per si està a favor de recuperar el toc de queda en el municipi davant l’actual epidemiològica que es dóna arreu de Mallorca amb la cinquena onada de la Covid-19, Rigo és de l’opinió personal que “si la tendència segueix en augment, som partidari de què s’imposi un horari que no restringeixi massa a la restauració, preferesc autoritzar a posar més taules i fer complir les normes que es marquin a imposar que tanquin a les 22 hores de la nit”, ha manifestat.

Pel que fa als episodis de botellot que provoquen les concentracions de joves, reconeix que “afortunadament no tenim excessius problemes en aquest sentit. A més el turisme del municipi és de qualitat i el lloguer vacacional, encara que ara tot és atípic, beneficia al comerç i a la restauració, és un plus per als negocis del poble”.

“El meu desig és que la gent es recuperi i puguem sortir d’això com més aviat millor, que la resta vindrà tota sola. Hem de ser responsables, cuidar el mobiliari i les instal·lacions municipals i, quant a la pandèmia, complir amb totes les normes de seguretat”, ha declarat Miquel Rigo.

Amb la situació actual, les celebracions de les festes habituals també seran atípiques i les que se celebrin seran complint estrictament amb totes les normes que es marquin en aquest moment.

Són tendència