L'Hospital de Manacor bat rècords d'hospitalitzats per la Covid-19
Connect with us

Actualitat

L’Hospital de Manacor bat rècords d’hospitalitzats per la Covid-19

L'Hospital de Manacor redueix fins a 10 el nombre d'ingressats, però un d'ells a l'UCI

Ara mateix, 20 pacients són atesos en planta i 3 en la unitat de crítics

Els primers mesos de la pandèmia i la tercera onada de contagis que es va produir a finals de l’any passat, havien estat, fins avui, els moments de la crisi sanitària que havien provocat un major nombre d’ingressos a l’Hospital de Manacor després de diagnosticar-se casos positius de contagi.

Aquesta cinquena onada, està destacant per la pressió assistencial que està provocant en bona part dels centres hospitalaris de Balears. La situació que viu l’Hospital de Manacor, lògicament, no està al marge de la situació epidemiològica que es viu a nivell general i que presenta uns nivells d’ingressos que no s’havien experimentat fins ara.

Després del lleu respir del passat cap de setmana, en aquestes últimes 24 hores la situació s’ha vist agreujada, provocant nous ingressos. L’Hospital de Manacor ha comunicat aquesta dimarts que atén 23 pacients en total, 20 en planta i 3 en l’UCI. Les xifres d’aquest passat dilluns eren de 16 pacients en planta i 4 en la unitat de crítics.

L’Hospital comença a vorejar una certa saturació de pacients quant a les possibilitats i disponibilitat del centre

Després de les xifres d’aquest dimarts, bé pot dir-se que aquesta cinquena onada està deixant xifres rècords d’ingressos a l’Hospital de Manacor, que comença a vorejar una certa saturació de pacients quant a les possibilitats i disponibilitat del centre.

Alguns casos, i aquesta situació ve donant-se des de fa dies, han hagut de ser desviats a altres centres hospitalaris de l’illa, majorment a Son Espases.

Pel que respecta a la situació hospitalària en el conjunt de Mallorca, hi ha 35 pacients ingressats en l’UCI i 214 en planta.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com