Connect with us

Actualitat

Balears obri la porta a limitar l’accés dels no vacunats a algunes activitats

Balears obri la porta a limitar l'accés dels no vacunats a algunes activitats

La Presidenta del Govern, Francina Armengol, demanarà la implantació del passaport Covid a la Conferència de Presidents del pròxim divendres

El  Govern no descarta limitar l’accés a algunes activitats a aquelles persones no vacunades, segons han reconegut fonts de l’Executiu. De fet aquesta mesura ja es ve aplicant des de fa uns dies en altres territoris de l’estat, com són Canàries i Galícia.

De fet, la Presidenta del Govern, Francina Armengol, té intenció de demanar la seva implantació a la Conferència de Presidents del pròxim divendres.

Mentrestant, el portaveu de l’Executiu i conseller d’Economia i Turisme, Iago Negueruela, no ha volfut manifestar-se en claredat sobre aquesta possibilitat, limitant-se a dir que el Govern, ara mateix, no es planteja noves restriccions: “Cal donar marge a les últimes mesures”, ha explicat.

Des del sector de la restauració i el de l’oci nocturn, veuen la mesura amb bons ulls, tot i que també demanen incorporar els tests d’antígens per augmentar la seguretat dels locals i evitar la falsificació de documents.

Són tendència