Tolo Gili: "Ens hem d’organitzar per arribar al congrés de setembre amb les màximes garanties"
Connect with us

Comunitat

Tolo Gili: “Ens hem d’organitzar per arribar al congrés de setembre amb les màximes garanties”

Tolo Gili: "Tots junts ens hem d’organitzar per arribar al congrés de setembre amb les màximes garanties"

El secretari general d’El Pi ha assegurat aquest dissabte que la seva màxima prioritat és preparar el congrés de setembre on s’elegirà la nova direcció

El secretari general d’El Pi, Tolo Gili, màxim responsable del partit després de la dimissió del president, Antoni Amengual, i part de l’executiva, ha assegurat aquest dissabte que la seva màxima prioritat és preparar el congrés de setembre en el qual s’elegirà la nova direcció.

Gili ha mantingut una reunió amb els presidents interins de proposta per els Illes (El Pi) a Mallorca i Balears, Toni Salas i Joan Torres, respectivament, el vicepresident de Menorca, José Cantallops, i membres de l’executiva i càrrecs municipals, per a abordar la crisi oberta després de la dimissió d’Amengual.

“Tenim la responsabilitat de dur el partit fins al congrés de setembre”, ha destacat el dirigent regionalista, que ha instat els seus companys a “no decebre” a les bases ni als votants.

Gili ha instat els seus companys de partit a “no decebre” a les bases ni als votants

Segons informa El Pi en un comunicat, els reunits han acordat preparar un reglamentiper al congrés que permeti que se celebri amb transparència i que concorrin tots els candidats que vulguin posar-se al capdavant de la formació política.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com