Connect with us

Comunitat

Marga Prohens proclamada nova presidenta del PP de Balears

Marga Prohens proclamada nova presidenta del PP de Balears

Amb el 99,72% dels vots emesos en el XVI Congrés Regional celebrat aquest dissabte a Palma

Marga Prohens ha estat proclamada nova presidenta del Partit Popular de les Illes Balears amb el 99,72% dels vots emesos durant el XVI Congrés Regional celebrat aquest dissabte al Palau de Congressos de Palma.

En el seu primer discurs com a nova presidenta de la formació conservadora, ha incidit en què assumeix el càrrec conscient que “els partits i els seus dirigents som el que rebem l’encàrrec dels ciutadans per a representar-los, mai a l’inrevés, per a mi acceptar aquest càrrec significa donar la cara per milers i milers de ciutadans que comparteixen les nostres idees, que pensen en la moderació i en el diàleg, que volen anar cap endavant per a resoldre els desafiaments i no arrossegar-los indefinidament”. També ha declarat estar disposada a donar la cara “per tots els que han entès que això va més enllà d’esquerres i dretes. Per les més de cent mil persones que volen i necessiten treballar i ens veuen ja com la seva única esperança”.

En l’apartat de prioritats polítiques, ha posat l’accent en la necessitat de “millorar la regulació urbanística, promoure la creativitat cultural, fer costat a les empreses, crear una administració autonòmica eficient, millorar les infraestructures de comunicació i transport, resoldre el problema de l’habitatge, aprofundir en la transició ecològica, necessitam defensar una cosa tan bonica com la insularitat, la doble i la triple també”, ha recalcat.

Són tendència