Salut estima que el pic màxim d'ingressos hospitalaris a Balears es produirà a mitjan mes d'agost
Connect with us

Vist a les xarxes

Salut estima que el pic màxim d’ingressos hospitalaris a Balears es produirà a mitjan mes d’agost

Salut estima que el pic màxim d'ingressos hospitalaris a Balears es produirà a mitjan mes d'agost

La consellera, Patricia Gómez, ha reconegut aquest divendres que queden “moltes setmanes” d’increments per davant

A la fatiga pandèmica que acumulam tots, només cal renovar una vegada i una altra la paciència, així fins que el guionista d’aquesta pel·lícula de terror, que fins avui continuam desconeixent de qui es tracta, també s’afarti de tot i decideixi donar per acabat aquest infinit mal somni.

Aquest divendres hem conegut, en boca de la pròpia consellera de Salut del Govern, Patricia Gómez, que els afectes d’aquesta cinquena onada de contagis encara no ha arribat ni a la meitat.

El Govern estima que el pic d’ingressos als hospitals i les UCI de les Illes arribarà a mitjan agost. Són les previsions que maneja la Conselleria de Salut segons els models predictius que s’elaboren sobre la base de les dades actuals.

Gómez ha reconegut, en compareixença de premsa, que la xifra diària de casos és alta i que l’elevat volum està retardant la realització de les proves PCR i el rastreig dels contactes.

Queden bastant setmanes d’increments per davant, ha explicat la mateixa consellera, que ha tornat a demanar a la població, per enèsima vegada, que no baixi la guàrdia i que acudeixi a vacunar-se.

La variant delta provoca un elevat nombre de contagis i les baixades de la incidència són molt lentes en la majoria de països d’Europa, ha explicat Gómez.

La consellera de Salut a més ha explicat que la variant delta ha estat exclosa de les quarantenes per a les persones que tenen la pauta completa de la vacunació. En alguna cosa hem avançat, 16 mesos després.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com