Alemanya declara Balears zona d'alt risc per la Covid
Connect with us

Comunitat

Alemanya declara Balears zona d’alt risc per la Covid

Els turistes britànics que visitin Balears hauran de guardar una quarantena quan torni al Regne Unit

Després d’aquesta decisió, tots els viatgers procedents de les Illes hauran de guardar quarantena de deu dies després de la seva arribada al país germànic

El govern alemany ha declarat aquest divendres a Balears, com a zona d’alt risc per l’avanç de la pandèmia de coronavirus. La decisió afecta també al conjunt de territoris de la resta de l’estat.

Amb aquesta nova classificació, els viatgers procedents de les Illes i d’Espanya en general hauran de guardar quarantena de deu dies immediatament després de la seva arribada al país germànic.

No obstant això, estaran exempts aquells viatgers que tinguin un certificat en el qual es demostri tenir pauta de vacunació completa, si es presenta una prova de recuperació de la malaltia -una PCR positiva d’entre 28 dies i sis mesos abans del viatge- o un certificat de prova negatiu a través del portal d’entrada de la República Federal.

A més, aquesta quarantena de deu dies -o de 14 si s’ha visitat un país on predomini la variant delta com és ara el cas de Balears- es podrà donar per acabada passats cinc dies, sempre que la persona pugui presentar una prova  negativa.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com