Connect with us

Actualitat

Mobilitat augmenta les freqüències de les línies que connecten Campos, Santanyí i Ses Salines

Mobilitat augmenta les freqüències de les línies que connecten els municipis de Campos, Santanyí i Ses Salines

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha aprofitat la visita del conseller Josep Marí per traslladar-li més necessitats en matèria de transport

El conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern, Josep Marí, ha presentat aquest divendres, juntament amb la batlessa de Santanyí, Maria Pons, els canvis i millores del servei del TIB que han entrat en funcionament aquesta mateixa setmana.

S’ha recuperat una aturada que havia desaparegut a Son Moja, i s’ha instal·lat a la plaça del nucli, i no a l’entrada. A més s’han augmentat les freqüències de les línies que connecten els municipis de Campos, Santanyí i Ses Salines; s’han instal·lat noves aturades al poble de Santanyí i s’ha consolidat la línia que connecta amb el nucli de Cala Figuera.

La batlessa de Santanyí s’ha mostrat molt agraïda i satisfeta per totes aquestes millores en el servei de transport al municipi, si bé ha volgut aprofitar la visita del conseller Marí, per traslladar-li també algunes peticions que han arribat a l’Ajuntament en els últims mesos en matèria de transport.

La més important pertany a l’Associació Hotelera de Cala d’Or, que reclama que l’Aerotib, la línia que connecta amb l’aeroport de Son Sant Joan, ja no arriba al municipi. Els usuaris han de fer transbord a Campos per arribar a les zones turístiques del sud de l’illa. Maria Pons també ha traslladat una reivindicació que afecta els joves, que no tenen prou freqüències amb Palma i la UIB. Tal com ha explicat la batlessa “un estudiant de Cala d’Or només pot agafar un bus abans de les 5 del dematí per arribar a classe a les 8”.

De la mateixa manera, s’ha posat damunt la taula la necessitat d’una aturada i una línia que arribi fins al nucli del Cap des Moro.

La línia que connecta amb l’aeroport de Son Sant Joan, ja no arriba a Santanyí. Els usuaris han de fer transbord a Campos per arribar a les zones turístiques del sud de l’illa. Li han demanat recuperar aquest servei

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència