Connect with us

Actualitat

Mobilitat augmenta les freqüències de les línies que connecten Campos, Santanyí i Ses Salines

Mobilitat augmenta les freqüències de les línies que connecten els municipis de Campos, Santanyí i Ses Salines

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha aprofitat la visita del conseller Josep Marí per traslladar-li més necessitats en matèria de transport

El conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern, Josep Marí, ha presentat aquest divendres, juntament amb la batlessa de Santanyí, Maria Pons, els canvis i millores del servei del TIB que han entrat en funcionament aquesta mateixa setmana.

S’ha recuperat una aturada que havia desaparegut a Son Moja, i s’ha instal·lat a la plaça del nucli, i no a l’entrada. A més s’han augmentat les freqüències de les línies que connecten els municipis de Campos, Santanyí i Ses Salines; s’han instal·lat noves aturades al poble de Santanyí i s’ha consolidat la línia que connecta amb el nucli de Cala Figuera.

La batlessa de Santanyí s’ha mostrat molt agraïda i satisfeta per totes aquestes millores en el servei de transport al municipi, si bé ha volgut aprofitar la visita del conseller Marí, per traslladar-li també algunes peticions que han arribat a l’Ajuntament en els últims mesos en matèria de transport.

La més important pertany a l’Associació Hotelera de Cala d’Or, que reclama que l’Aerotib, la línia que connecta amb l’aeroport de Son Sant Joan, ja no arriba al municipi. Els usuaris han de fer transbord a Campos per arribar a les zones turístiques del sud de l’illa. Maria Pons també ha traslladat una reivindicació que afecta els joves, que no tenen prou freqüències amb Palma i la UIB. Tal com ha explicat la batlessa “un estudiant de Cala d’Or només pot agafar un bus abans de les 5 del dematí per arribar a classe a les 8”.

De la mateixa manera, s’ha posat damunt la taula la necessitat d’una aturada i una línia que arribi fins al nucli del Cap des Moro.

La línia que connecta amb l’aeroport de Son Sant Joan, ja no arriba a Santanyí. Els usuaris han de fer transbord a Campos per arribar a les zones turístiques del sud de l’illa. Li han demanat recuperar aquest servei

Són tendència