Connect with us

Esports

El CV Manacor tanca dues renovacions d’una tacada

El CV Manacor tanca dues renovacions d'una tacada

Es tracta del capità, Miquel Gallego i el veneçolà, Anderson Chourio

El Conecta Balear CV Manacor ha viscut una setmana molt activa en les oficines del club, a l’hora d’acabar de perfilar l’equip de la pròxima temporada. Es tracta de dues renovacions que bé podrien considerar-se ‘reforços’. El capità de l’equip, Miquel Gallego i el veneçolà, Anderson Chourio, seguiran una temporada més defensant els colors de l’equip manacorí en la Superlliga de Voleibol.

Amb la renovació de Gallego, el club continua apostant per un jugador canterà que duu tota la seva vida al club de la capital del Llevant. Gallego va ser un dels artífexs del doble ascens consecutiu de l’equip a Superlliga Masculina 2 i Superlliga Masculina. Després d’una temporada al Feníe Energia Voley Palma, Miquel Gallego va tornar vestir la camiseta del Conecta Balear CV Manacor la temporada passada i hi serà, al manco, una temporada més.

En aquestes últimes hores, el club també ha comunicat la continuïtat d’Anderson Chourio, un jugador que va contribuir de manera important la temporada passada a l’hora d’aconseguir la classificació per poder disputar la Copa de Rei i classificar-se també pels play-off del títol de lliga per primera vegada en la història del volei de la ciutat.

Aquestes últimes renovacions se sumen a les ja confirmades de Thiago Vanole i al nouvingut Victor Méndez, a més de l’entrenador Lluís Molada i el cos tècnic que també seguiran un any més.

Són tendència