Connect with us

Actualitat

Els darrers nous contagis entre usuaris i treballadors obliga a tancar temporalment la Residència d’Artà

Notificats vuit casos positius de contagi a la Residència d’Artà

Tots els usuaris del centre assistencial es troben confinats, segons estableix el protocol sanitari per a aquests casos

La consellera de Salut, Patricia Gómez, confirmava aquest passat dimecres als mitjans que s’havien diagnosticat nous episodis de contagi entre alguns usuaris i treballadors de la Residència d’Artà. En aquell moment no va poder concretar més detalls al respecte, a l’espera dels resultats definitius.

Aquest dijous, el mateix departament de Salut i l’Ajuntament d’Artà, han confirmat que l’últim episodi de contagis detectat al centre assistencial afectava a dos residents i una treballadora.

Els nous casos han pogut ser detectats després del darrer cribratge que es va dur a terme en el centre aquest passat dimarts.

Des de l’Ajuntament, s’ha informat que aquest fet ha obligat al fet que totes les persones residents es trobin confinades a hores d’ara i el centre tancat, segons marca el protocol sanitari per a aquests casos. El centre es troba en contacte permanent amb les autoritats sanitàries, que programen noves proves diagnòstiques per als pròxims dies, segons les mateixes fonts municipals.

A Artà el nombre de positius ha crescut els darrers dies, i aquest passat dimecres eren 35 els casos actius. Des de l’Ajuntament insisteixen a demanar responsabilitat als ciutadans davant l’actual situació sanitària.

Des de l’Ajuntament insisteixen a demanar responsabilitat als ciutadans davant l’actual situació sanitària

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència