Manacor ha superat el centenar de casos actius durant l'última setmana
Connect with us

Actualitat

Manacor ha superat el centenar de casos actius durant l’última setmana

Manacor anuncia un reposició de nou arbrat viari a Manacor, S'Illot i s'Estany d'en Mas

En els últims 7 dies s’han diagnosticat 132 positius, mentre que les xifres del divendres passat superaven per poc els 80 casos

Lleuger repunt de casos actius de contagi en el municipi de Manacor, que ja ha depassat el centenar de casos actius (132) durant els últims 7 dies. Les xifres oficials que llançava el municipi el divendres de la setmana, fa només 5 dies, era de 83 casos.

La variació a l’alça de nous diagnòstics casualment ha coincidit després de l’últim cap de setmana. La Incidència Acumulada l’última setmana és de 296,45 per 100.000 habitants. Fa 14 dies era de 442,4. El municipi concentra 2.436 diagnòstics de contagi des que va començar la pandèmia. Sense oblidar el seu cens de residents, que supera els 40.000 habitants, és el tercer municipi de Mallorca amb més casos de contagi detectats durant els últims 16 mesos, molt per sobre d’altres municipis similars com pugui ser el cas d’Inca.

La variació a l’alça de nous diagnòstics casualment ha coincidit després de l’últim cap de setmana

Les xifres sobre la IA a 14 dies que s’estan donant en aquesta cinquena onada superen amb escreix els resultats de la primera onada del 2020.

Pel que respecta a altres municipis de la zona, preocupa l’evolució que s’està produint en el municipi de Felanitx, que concentra 73 casos actius, supera les xifres de finals de la setmana passada, i té a hores d’ara una incidència de 401,1, gairebé el doble del cas de Manacor.

Amb menys casos actius, la IA que presenta Felanitx en els últims 7 dies doblega els registres de Manacor

Són tendència