Connect with us

Actualitat

AIPC diu que a l’equip de govern de Manacor “li manca sensibilitat portenya”

Artur Aguiló: "Millors que les de l'any passat, però pitjors que les que segurament ja podrem fer l'any que ve"

Qüestionen i lamenten que en el vídeo promocional de les festes “no hi participes cap infant de Porto Cristo”

El grup municipal AIPC/SyS, mitjançant un comunicat de premsa, ha fet balanç de la darrera edició de les Festes del Carme celebrades a Porto Cristo. Consideren que malgrat les dificultats del moment “s’han pogut celebrar i podríem dir que amb un cert èxit”.

Tot i això, qüestionen alguns fets puntuals que han succeït amb motiu de la celebració de les festes de la patrona del nucli costaner, i que segons diuen, posen de manifest que “a l’equip de govern de Manacor li manca sensibilitat portenya”.

Lamenten i mostren la seva estranyesa davant el fet que en un vídeo promocional de la zona, impulsat des de la delegació de Comerç, “no hi participes cap infant de Porto Cristo”. Exposen que “no s’ha fet amb mala intenció, s’han excusat una vegada més des del Consistori, només faltaria!. Els infants que han fet teatre a Manacor no en tenen cap culpa i ho varen fer molt bé. Senzillament, no hi varen pensar, com sempre. Ni s’ho varen plantejar”, diu la nota.

En el mateix escrit també recorden que el batle Oliver finalment no va assistir a l’acte del pregó inaugural de les festes “sobretot si hi ha motius personals, però si el pregó hagués estat de les “seves” festes, vos podem assegurar que això no hauria passat”.

També qüestionen el fet que el dia de la patrona del nucli, no hagués estat declarat dia festiu, a diferència del que sol ocórrer amb festes com les de Sant Antoni o Sant Jaume en el cas concret de Manacor.

Són tendència