Connect with us

Comunitat

Biel Barceló demana disculpes

Per la “problemàtica” generada després de l’aprovació de la nova llei del lloguer turístic

El vicepresident del Govern balear i conseller de Turisme, Biel Barceló, ha demanat aquest divendres disculpes en nom de l’executiu autonòmic als ciutadans després de la “problemàtica” generada en ocasió de l’aprovació de la nova llei del lloguer turístic.

“El primer que toca és demanar disculpes per la situació generada, crec que aquesta situació mai s’havia d’haver produït”, ha afirmat el vicepresident en ocasió d’un acte en la seva conselleria.

Barceló ha assegurat que el Govern havia fet “tot el treball imprescindible” per presentar en el Parlament una llei “armada jurídicament i correcta” per afrontar el problema del lloguer turístic a Balears.

Amb tal propòsit s’havia parlat amb tots els consells insulars, on també governa Podem, i amb els principals ajuntaments i associacions i entitats i s’havia arribat a un acord.

El vicepresident ha assegurat que “no hi haurà vacances” per a l’executiu autonòmic fins que se solucionis la “problemàtica” generada entorn de l’aprovació en el Parlament aquesta setmana de la nova llei de lloguer turístic, que en aquests moments no es pot aplicar en entrar en contradicció dos dels seus articles i quedar en l’aire el lloguer en els plurifamiliares, en els pisos dels edificis.

Són tendència