Els cavallets de Felanitx estan d'estrena
Connect with us

Oci i Cultura

Els cavallets de Felanitx estan d’estrena

Els cavallets de Felanitx estan d'estrena

Lluïren nova vestimenta i nova seu coincidint amb la revetlla de Santa Margalida

Situada a l’ala dreta de l’Hospici al carrer de Sant Alfons, dues sales han estat habilitades perquè els cavallets puguin assatjar i emmagatzemar el material de gran valor cultural. A la façana d’entrada s’ha penjat dues escultures de ferro elaborades per l’artista Jaume Canet i que simulen un cavallet i un caparrot. Enguany i per inaugurar les instal·lacions, els cavallets, han fet diversos balls al pati de l’Hospici.

Les obres de reforma de les dependències de l’Hospici de Felanitx es varen iniciar el passat mes d’abril. Anteriorment els cavallets empraven la casa de les monges de la caritat i varen haver d’abandonar-la per obres de reforma. 

D’altra banda també s’han restaurat tots els cavallets de cartró i alguns caparrots que amb el pas del temps s’havien deteriorat. La vestimenta dels cavallets i la dama, els que estaven en pitjor estat, s’han fet de bell nou o en el seu defecte arreglat, mentre que els antics seran guardats per més endavant poder exposar-ho. Tots els capells s’han fet nous. La restauració de material i elaboració de vestits ha costat al voltant de 6.000 euros.

L’Ajuntament de Felanitx ha agraït públicament la dedicació a l’encarregada dels caparrots, Margalida Obrador, que durant 7 anys ha estat al capdavant de l’organització i que ha decidit donar relleu a Biel Serra.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència