Connect with us

Comunitat

Antoni Amengual: “El projecte polític col·lectiu, ha xocat amb projectes polítics personals”

Antoni Amengual: "Ens hem trobat que el projecte polític col·lectiu, ha xocat amb projectes polítics personals"

El fins ara president de la formació regionalista ha explicat els motius que l’han obligat a haver d’abandonar la presidència d’El Pi un any després de la seva proclamació

El fins ara president d’El Pi, Antoni Amengual, ha fet oficial aquest matí la seva renúncia a la presidència del partit, just un any després de la seva proclamació en el transcurs d’un congrés extraordinari celebrat a Inca.

En una compareixença de premsa a la seu del propi partit, i envoltat de diferents membres del Comite polític del partit que també han decidit abandonar els seus càrrecs, Amengual ha explicat els motius de la decisió que es va conèixer a la nit d’ahir.

“Ens ho han posat difícil. Hi ha fidelitats de fa anys que dificulten el creixement del partit. El nostre projecte ha xocat amb projectes personals “, ha declarat Amengual sense referir particularment a ningú, però amb clara al·lusió a Josep Melià i els seus afins, la majoria d’ells procedents de l’extinta UM.

Segons Amengual, “hi ha persones que no han sabut trobar el seu lloc al partit i haurien de reflexionar sobre la seva actitud i el paper que desenvolupen”.

Amengual també ha explicat davant els mitjans que, com el pobler, deixarà el seu càrrec en el Consell de Mallorca i la política.

Lina Pons, que també abandona tots els seus càrrecs al partit, però continuarà al Parlament deixant de ser la portaveu del grup, ha tingut menys inconvenients a l’hora de  parlar de “fontistas” i “melianistas” i de descriure un partit en què “hi ha dues sensibilitats que no es poden barrejar, pensàvem que sí, però veiem que és impossible “.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com