Connect with us

Vist a les xarxes

Pfizer fa comptes demanar l’autorització per poder administrar la tercera dosi de la vacuna a Europa

La farmacèutica Pfizer comença a provar amb persones una vacuna contra el coronavirus

L’Organització Mundial de la Salut ha recordat que per ara no hi ha evidències científiques que demostrin la necessitat d’una dosi de reforç

L’OMS ha criticat que regions com Europa ja estiguin encarregant dosis de reforç quan els països més pobres encara no han pogut vacunar els grups de risc.

L’Organització Mundial de la Salut ha recordat que per ara no hi ha evidències científiques que demostrin la necessitat d’una dosi de reforç per protegir contra la covid-19, en el mateix sentit que s’han posicionat els Centres per al Control i Prevenció de Malalties dels Estats Units (CDC), així com l’FDA, l’Administració d’Aliments i Medicaments dels Estats Units.

Mentrestant, la farmàceutica Pfizer té previst demanar l’autorització per poder administrar la tercera dosi de la vacuna a Europa “en les properes setmanes”. Així ho ha reconegut el president i director general de la companyia a Espanya, Sergio Rodríguez, en una entrevista al diari La Razon , en què diu que també faran el mateix als Estats Units.

Altres mitjans han aprofitat les intencions de Pfizer per recordar que és la companyia farmacèutica que més ha guanyat per la seva fórmula de la vacuna: aspira a ingressar més de 21.000 milions d’euros durant el 2021 amb Comirnaty.

Són tendència