Connect with us

Actualitat

Sant Llorenç inicia les obres al solar que ocupava la nau industrial del carrer Lepant

Sant Llorenç inicia les obres al solar que ocupava la nau industrial del carrer Lepant

Es preveu realitzar un condicionament general de l’espai, es construirà una mitja rotonda i també es farà un mur de protecció

Sant Llorenç ha iniciat les obres del solar que ocupava la nau industrial al carrer Lepant i que “suposaran una millora significativa tant per a la ciutadania com pel trànsit de la zona”, segons ha informat el Consistori.

En aquestes obres es realitzarà un condicionament general de l’espai, es construirà una mitja rotonda per tal de facilitar el canvi de sentit i també es farà un mur de protecció per, en el cas de torrentada, protegir els habitatges dels veïnats i veïnades.

Finalment, s’instal·larà una escultura de l’artista mallorquina Amparo Sard que representen unes mans gegants, pesades i immòbils i que ha estat subvencionada per la Fundació La Caixa.

Aquesta obra pertany a la sèrie HELP que l’artista va començar a l’inici d’aquest any i pretén ser una presa de consciència sobre la forma en què han evolucionat les reaccions socials, on tot es percep com si es tractés d’una pel·lícula de ciència-ficció i no es mobilitzen davant les desgràcies alienes.

És per això, que és especialment interessant pel municipi, ja que després del desbordament del torrent al qual va ser sotmès Sant Llorenç des Cardassar l’octubre de 2018, la reacció compromesa dels mallorquins va ser especialment emocionant. Es tracta d’un tribut per a recordar l’amor i l’afecte que totes les persones de l’illa tenen al poble, per a recordar com el van demostrar mà amb mà, alleujant l’angoixa dels residents, així com per a recordar les persones que van deixar d’estar amb nosaltres, destaca la nota municipal.

 

Plànol del projecte que es preveu executar.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com