Un centenar de famílies de Capdepera es beneficiaran dels doblers recaptats a la gala 'Live Stream Party'
Connect with us

Societat

Un centenar de famílies de Capdepera es beneficiaran dels doblers recaptats a la gala ‘Live Stream Party’

Un centenar de famílies de Capdepera es beneficiaran dels doblers recaptats a la gala 'Live Stream Party'

La Creu Roja i l’Ajuntament han començat a fer entrega de targetes per a la compra de productes de primera necessitat

Prop de 130 famílies de Capdepera es beneficien dels diners recaptats a la gala “Live Stream Party per ajudar els usuaris de l’àrea de serveis socials del municipi.

La Creu Roja i l’Ajuntament de Capdepera entreguen targetes per a la compra de productes de primera necessitat i aliments frescs a les famílies més afectades per l’actual crisi sanitària i social produïda per la COVID-19 al municipi.

Més de 224 persones de Capdepera s’han beneficiat dels doblers recaptats a la gala onlineLive Stream Party” que va tenir lloc a Alemanya el passat mes d’abril i que es va organitzar amb l’objectiu de donar suport a les famílies més vulnerables del municipi de Capdepera, usuàries del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament i de la Creu Roja.

En concret, es varen recollir 7.333 € que s’han destinat per a la compra de targetes per consumir en aliments i productes de primera necessitat.

L’acte de lliurament ha tingut lloc a les dependències dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera i ha comptat amb la presència de Toni Chaparro, representant dels organitzadors de la Gala “Live Stream Party“, del regidor de Serveis Socials de Capdepera, Javi García i dels representants de la Creu Roja a Capdepera, Rocio Arial i Isabel Tejero.

Són tendència