Connect with us

Comunitat

Detingut l’autor d’un atracament a una joieria de Can Picafort

Detingut l'autor d'un atracament a una joieria de Can Picafort

El seu arrest ha permès recuperar gènere sostret per valor de 40.000 €

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d’un home de 36 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El passat dia 10 de juliol es cometia un atracament a una joieria situada al nucli costaner de Can Picafort, en què l’ara detingut va ocultar la cara amb una perruca, gorra i guants, amenaçant a el dependent amb una pistola. Després d’això el va immobilitzar i va emmordassar, per sostreure a continuació el gènere de dues vitrines de la botiga on havia pendents penjolls i anells d’or. Posteriorment va fugir del lloc dels fets amb el vehicle de la víctima que va abandonar en un carrer de la mateixa localitat.

Després d’aquests fets, agents de la Guàrdia Civil de Pollença van dur a terme una investigació, que ha donat com a resultat la identificació i detenció de l’autor dels fets dimarts passat, a Alcúdia, quan es disposava a embarcar amb el seu vehicle en un ferri amb destinació a Barcelona.

El dia d’ahir es van practicar dos registres domiciliaris en els quals s’ha confiscat una arma pertanyent a el propietari de la joieria, a més de 4 televisors i 15 bicicletes sostretes en altres 4 robatoris, tres a hotels de la mateixa localitat i un comerç dedicat a l’lloguer de bicicletes, tot això valorat en 40.000 € que han estat tornats als seus propietaris.

Són tendència