Felanitx manté la celebració de la Fira Marinera de Portocolom
Connect with us

Oci i Cultura

Felanitx manté la celebració de la Fira Marinera de Portocolom

Felanitx manté la celebració de la Fira Marinera de Portocolom

El Consistori té previst establir tres punts de control d’entrada als carrers Mar, Alou i Mossèn Tauler per tal de garantir les mesures de seguretat sanitàries

L’Ajuntament de Felanitx no veu la necessitat de suspendre la Fira Marinera programada per aquest divendres a Portocolom, coincidint amb la festivitat del Carme. A l’escenari actual on es durà a terme la fira, la zona de Sa Capella i Mollet d’en Pereió, ja estava previst un control d’aforament que s’intensificarà amb seguretat privada i comptador de persones.

El regidor de comerç, Rafel Rubio considera «hem preparat un recinte segur, tancat i controlat per seguretat i amb el suport de la policia local que patrullarà pels diferents carrers on transcorre la fira. Les paradetes estaran degudament separades i tal com les Institucions ens recorden cada dia apel·lam a la responsabilitat individual dels ciutadans i ciutadanes, tant els que ens visitin com els residents. Si es pot celebrar un mercat a qualsevol punt de Mallorca, no veim necessari suspendre un acte que ajudarà a sector firer a recuperar-se»

Les paradetes artesanals estaran esponjades. Habitualment, en un any normal, hi havia un centenar de llocs de venda ambulant a ambdues parts del carrer, mentre enguany s’ha reduït a la meitat i només hi haurà venedors a una banda de carrer. Es preveuen dues zones de «foodtrucks» on cada establiment comptarà amb una àrea de taules i cadires per poder consumir, ja que no es permet menjar ni beure caminant.

L’inici de la fira és a les 18 hores i es perllongarà fins a les 23 hores de la nit. El mateix dia, a la zona del Mollet d’en Pereió tindrà lloc el concert d’Arpellots Havaneres Band a partir de les 22 hores. 

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com