Connect with us

Actualitat

Nofre Garcia: “Si es pogués aplicar novament el toc de queda, molts de municipis ho agrairien”

Nofre Garcia: "Si es pogués aplicar novament el toc de queda, molts municipis ho agrairien"

El regidor de la Policia Local de Sant Llorenç reconeix que les dades acumulades de l’última onada en el municipi “són les pitjors de tota la pandèmia

El responsable de la Policia Local de Sant Llorenç i quart tinent de batle, Nofre Garcia, ha expressat la seva preocupació per l’evolució de la situació sanitària en el municipi. El responsable polític ha reconegut que “en aquests moments sumam les pitjors dades de tota la pandèmia. Les dades acumulades dels últims 14 dies són les pitjors”.

Segons les últimes dades oferides pel Visor Covid de la Conselleria de Salut, en el conjunt del municipi llorencí s’han diagnosticat 24 casos positius en els últims 7 dies. Això suposa una incidència acumulada en la darrera setmana de 274,5 en l’última setmana. Fa 14 dies s’havien arribat a diagnosticar fins a 46 nous casos positius en aquest indret del Llevant.

Nofre Garcia, ha reconegut que “la situació és desesperant. Els efectius policials són els que són i és pràcticament impossible controlar tots els botellots, festes i concentracions de gent que es produeixen. Si els treus de les platges, se’n van al camp i , si no, a cases particulars. En la seva opinió, “si tornassin a aplicar el toc de queda farien un favor a molts de municipis”.

“La situació és desesperant. Els efectius policials són els que són i és pràcticament impossible controlar tots els botellots, festes i concentracions de gent que es produeixen”

Són tendència