Connect with us

Esports

El Pi insta a l’Ajuntament a donar suport econòmic als clubs esportius de Manacor

Mitjançant una convocatòria de subvencions de lliure concurrència

El grup municipal d’El PI a l’Ajuntament de Manacor insta a l’equip de govern a donar suport econòmic als clubs esportius del municipi amb una convocatòria de subvencions de lliure concurrència.

En una pregunta formulada per aquest grup en l’últim plenari celebrat dilluns passat, el regidor Jaume Mut, va demanar quina intenció hi ha per part de la regidoria d’Esports de donar suport econòmic als clubs esportius. Segons la formació regionalista, “la resposta del regidor va ser poc explicativa quan li demanarem que impulsi una convocatòria de subvencions de lliure concurrència, per tal que hi puguin accedir tots els clubs i entitats esportives del municipi”, ha assegurat Mut.

Segons el representant d’El Pi, “els clubs fan una gran tasca social al llarg de tot l’any. En moments com l’actual necessiten més que mai un suport extra per part de l’Ajuntament per fer front a aquesta situació”. Així mateix, Mut també sol·licita que, “es convoqui el Patronat Municipal d’Esports per tal que tots els grups polítics municipals puguin fer les seves aportacions a la convocatòria que esperam que l’Ajuntament impulsi”.

Jaume Mut, regidor d’El Pi a l’Ajuntament de Manacor.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com