Connect with us

Actualitat

Llucmajor (68) i Campos (46) lideren el nombre de nous contagis en el Migjorn en els últims 7 dies

També preocupa la incidència que s’està donant en alguns indrets del Llevant, principalment a Manacor i Sant Llorenç

Aquest dimarts, el departament de Salut del Govern ha actualitzat les dades d’afectació de la Covid, després que ahir dilluns no ho poguessin fer per un problema tècnic. Des del passat divendres i fins a aquest dimarts, en el conjunt de Balears s’han notificat més de 1.700 nous casos positius. Aquest fet s’ha traduït en un augment de la pressió hospitalària.

Aquest dimarts s’ha sabut que l’Hospital de Son Espases, a Palma, té el 86% dels seus llits d’hospitalització ocupats i que l’Hospital de Manacor també avui comunicava que donades les circumstàncies es veien obligats a haver de reduir l’activitat quirúrgica i que novament quedaven restringides les visites als pacients.

Son Espases té el 86% dels seus llits d’hospitalització ocupats

Segons l’actualització de les dades per part de la Conselleria de Salut, i pel que fa als municipis del Llevant, Migjorn i Pla de Mallorca, a hores d’ara Campos (46) i Llucmajor (68) encapçalen el nombre de nous contagis que s’han diagnosticat en aquests últims 7 dies. A Felanitx s’han diagnosticat 21 nous positius l’última setmana i 37 els darrers 14 dies.

També preocupa la incidència que s’està donant en alguns indrets del Llevant, principalment a Manacor i Sant Llorenç. A la capital del Llevant s’han diagnosticat 35 nous positius els darrers 7 dies i 76 les darreres dues setmanes. A Sant Llorenç, 27 positius amb una setmana i 46 les dues darreres.

L’Hospital de Manacor ha decidit reduir l’activitat quirúrgica i restringir novament les visites als pacients

Aquesta alta incidència que està tenint la cinquena onada de la pandèmia en aquests indrets de Mallorca, estan repercutint en un increment dels ingressos a l’Hospital de Manacor que, mes i mig després, torna a tenir 3 ingressats en la unitat de crítics i 6 persones són ateses en planta.

DADES ACTUALITZADES A LA RESTA DE MUNICIPIS DE LA ZONA (7 dies)

Montuïri 8
Artà 8
Algaida 11
Santanyí 13
Vilafranca 3
Sant Joan 0
Porreres 5
Capdepera 8
Petra 1

Són tendència