Connect with us

Vist a les xarxes

França sancionarà els sanitaris que no s’hagin vacunat abans del 15 de setembre

França sancionarà els sanitaris que no s’hagin vacunat abans del 15 de setembre

El govern francès també ha anunciat que el certificat de vacunació serà obligatori a tot el país per accedir als espais públics

França sancionarà els sanitaris i a la resta de persones que treballin amb persones vulnerables que no s’hagin vacunat abans de la segona quinzena de setembre. A més, el certificat de vacunació serà obligatori a tot el país per accedir als espais públics.

Són dues de les principals mesures que ha aprovat el govern francès per impulsar la vacunació i frenar la variant delta del coronavirus.

Segons les últimes dades del govern del país, un 53% dels francesos (gairebé 36 milions de persones) han rebut almenys una dosi de la vacuna, i un 41% (uns 27 milions de francesos) tenen la pauta completa. Per incrementar aquestes xifres, en les pròximes setmanes serà necessari presentar el certificat de vacunació o una PCR negativa per entrar a menjar o beure a bars i restaurants, però també al transport públic. A més, els tests deixaran de ser gratuïts.

En les pròximes setmanes serà necessari presentar el certificat de vacunació o una PCR negativa per entrar a menjar o beure a bars i restaurants, però també al transport públic

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència