Connect with us

Actualitat

L’hospital de Manacor fa públic que disminueix l’activitat quirúrgica i restringeix novament les visites

Davant l’augment generalitzat de casos de contagi en la zona

El nombre d’ingressos a causa dels casos de contagi que viu l’hospital de Manacor des de fa uns dies, amb 3 persones ingressades a la unitat de crítics ara mateix, ha fet necessari que el centre sanitari s’hagi vist obligat a prendre algunes noves mesures per tal d’afrontar la pressió hospitalària que sofreix des de finals de la setmana passada.

Per aquesta raó, l’Hospital ha emès un comunicat on s’exposa que “a causa de la situació d’augment generalitzat de contagis per SARS-CoV-2 (COVID) especialment a la nostra comarca, amb una clara repercussió en el nombre d’ingressos hospitalaris i, el que és encara més preocupant, a l’UCI, ens veiem obligats a activar una sèrie de mesures, entre elles la disminució de l’activitat quirúrgica i la restricció de visites, deixant només un màxim d’un acompanyant per pacient ingressat”.

El text finalitza dient que “el personal sanitari de l’Hospital de Manacor necessita la vostra col·laboració”.

Després de l’últim cap de setmana, l’Hospital viu un repunt d’ingressos hospitalaris a causa de la pandèmia. Ara com ara, 6 persones són ateses a planta i 3 en l’UCI. Una situació que no es donava des de principis del passat mes de maig.

Són tendència