Santanyí renova, amplia i millora l'skatepark
Connect with us

Esports

Santanyí renova, amplia i millora l’skatepark

Santanyí renova, amplia i millora l'skatepark

El Consistori ha destinat 18.000 en la millora de les instal·lacions

L’Ajuntament de Santanyí ha fet una important inversió en posar a punt les instal·lacions esportives del municipi; en especial les situades a parcs públics i zones d’oci dels joves del terme.

El Consistori ha donat per acabades les tasques de renovació, ampliació i millora de la zona de l’skatepark situat al costat de l’IES Santanyí. En total s’han invertit uns 18.000 euros en nous elements per als equipaments que utilitzen els patinadors, als quals s’hi sumen d’altres que ja hi eren.

Entre les millores duites a terme, destaquen la incorporació de dues minirampes d’un metre d’alt, un quart de volta de 90 graus, un raïl, una caixa i un banc; tots aquests mòduls estan adaptats i protegits per a la pràctica d’aquest esport. La regidoria de Joventut ha estat l’encarregada de parlar amb els usuaris habituals per encaixar els nous elements del parc amb l’espai disponible, i que complissin amb les seves necessitats.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha manifestat la seva satisfacció, “ja que hem pogut atendre una reivindicació dels joves del nostre municipi, que ja feia una temporada que ens demanaven millores en aquest indret. S’han col·locat elements nous i s’ha reordenat una allò que ja teníem, sempre comptant amb l’opinió dels usuaris”.

Són tendència