Connect with us

Actualitat

Llucmajor aixeca més de 160 actes en 12 dies pels viatges d’estudis

Llucmajor aixeca més de 160 actes en 12 dies pels viatges d'estudis

Un hotel de la zona va ser denunciat per tenir més de 20 clients de festa en la piscina

La Policia Local de Llucmajor ha aixecat més de 160 actes en només 12 dies. La causa: els diferents viatges d’estudis que s’allotgen a la zona de s’Arenal.

Des del cos policial Llucmajor s’han atès més de 100 intervencions per queixes de renous i altres infraccions en habitatges vacacionals, en hotels o a la via pública, tant al llarg de la costa del municipi com en alguns punts de l’interior.

Alguns exemples són els fets que es produïren fa un parell de vespres en un hotel de la zona, després que els veïnats denunciassin que un grup de 20 persones estaven de festa a la piscina. També es denunciaren diferents fets per la concentració de gent en les habitacions del mateix establiment turístic. Un client d’un altre hotel també va ser denunciat per llançar objectes a la via pública.

Segons Sergi Torrandell, inspector en cap de la Policia Local, “l’habitatge vacacional, lluny de ser un lloc on venir a passar les vacances i gaudir del sol, la platja, la cultura, la gastronomia o l’oferta complementària s’ha convertit en un lloc on venir de festa, sense tenir en compte que aquests establiments estan envoltats de veïnats i és bo de fer causar molèsties”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència