Connect with us

Comunitat

Les noves restriccions del Govern afectaran bàsicament a les activitats relacionades amb l’oci dels joves

Fonts de l’Executiu han descartat que les noves limitacions afectin els àmbits del comerç i la restauració

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va anunciar aquest dimarts que el Consell de Govern previst per a aquest divendres, tènia previst prendre algunes mesures restrictives per a intentar combatre l’escalada de contagis de les últimes setmanes. La presidenta no va voler avançar detalls en aquest sentit.

En aquestes últimes hores s’han rumorejat tot tipus d’hipòtesis sobre aquest assumpte, i existeix preocupació en els àmbits del comerç i de la restauració per conèixer si les noves restriccions podrien afectar-los de ple en plena temporada turística.

Fonts de l’Executiu han descartat que les intencions del Govern vagin en aquest sentit. La proposta que manegen els responsables polítics ha estat presentada aquest mateix dimecres als integrants de la Mesa de Diàleg Social.

Pel que sembla, el Govern proposa mesures per a abundar en el control dels excessos que s’han donat en les últimes setmanes en determinades zones d’oci jove on es produeixen aglomeracions de persones que es reuneixen per a beure. La reobertura de l’oci nocturn després de les proves pilot de les últimes setmanes, de moment, serà ajornada.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència