Connect with us

Oci i Cultura

‘L’Espill més feel’ a la Institució Alcover

'L’Espill més feel' a la Institució Alcover

Joves artistes interpreten la llengua i la cultura popular mitjançant aquesta exposició

La Institució Alcover de Manacor ha encetat l’estiu, aquest passat cap de setmana, amb dues activitats que ompliren de gent jove el pati i la sala d’actes.

En una època en què la cultura visual ho amara tot, un grup de joves artistes han assumit el repte d’il·lustrar aspectes tan sensibles i difícils de definir com la identitat, la llengua, la tradició o la memòria col·lectiva. Es tracta de l’exposició ‘L’espill més feel, que en què hi han pres part els artistes Caterina Amengual, Catalina Cànoves, Tònia Capó, Albert Iglesias, Timothy Llompart, Núria Sánchez, Alona Vinç i Tomeu Serra.

La mostra romandrà instal·lada a la sala d’actes de la Institució fins al mes de setembre i es pot visitar en l’horari d’obertura de la Institució. A més també es poden concertar visites.

Per altra banda, divendres passat es va poder estrenar l’espectacle ‘Nit de Glosa, Música i Poesia’. Set artistes, provinents de diferents camps sempre vinculats a l’escenari, varen convergir en l’oralitat de la paraula.

Hi participaren els glosadors Miquel Servera, Maribel Servera i Alícia Olivares; els poetes Damià Rotger, Emili Sánchez-Rubio i Joan Adrover, acompanyats dels músics David Delgado i Antònia Monroig.

 

 

Divendres passat es va poder estrenar l’espectacle ‘Nit de Glosa, Música i Poesia’.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència