Connect with us

Actualitat

Aproven estendre l’ajuda domiciliària, més enllà de Manacor, a la resta de municipis de la zona

Surt la convocatòria d’acció concertada amb entitats d’iniciativa privada que tenguin acreditades les funcions del servei

El Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns la convocatòria d’acció concertada del servei d’ajuda a domicili per a persones en situació de dependència a la comarca de Llevant de Mallorca amb entitats d’iniciativa privada que tenguin acreditades les funcions del servei.

La durada del servei s’amplia a 1.500 hores mensuals, amb una vigència de 4 anys, des de l’1 d’octubre de 2021 fins al 30 de setembre de 2025, i un valor estimat d’1.634.400 euros. El preu del servei per concertar és de 22,70 euros per hora, tant per a les hores d’atenció personal com per a les de necessitats domèstiques o de la llar.

Artà, Capdepera, Felanitx, Porreres, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera, són els municipis que es podran beneficiar dels avantatges del servei destinat a persones en situació de dependència

Així, el servei es fa extensiu més enllà de Manacor als municipis de la zona, com són els cas d’Artà, Capdepera, Felanitx, Porreres, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera. Aquesta era una de les reivindicacions de la major part dels Consistoris dels municipis afectats des de fa temps.

La data prevista de la convocatòria és el juliol de 2021.

Són tendència