Connect with us

Esports

Homenatge a la campiona Mariona

Homenatge a la campiona Mariona

Molts de veïnats de Felanitx volgueren fer costat a la futbolista del FC Barcelona femení, després d’una temporada inoblidable de títols

L’Ajuntament de Felanitx va ser l’escenari aquest dijous capvespre d’un acte institucional de reconeixement a la futbolista de l’equip femení del FC Barcelona, Mariona Caldentey. L’acte havia estat convocat de forma conjunta amb la Penya Barcelonista Els Tamarells.

Molts van ser els veïnats que volgueren fer costat a l’esportista durant l’acte de reconeixement. La futbolista, en un breu parlament celebrat en el saló de plens del Consistori, agrair l’acte a totes les parts convocants, al mateix temps que reconeixia haver estat una temporada molt dura, però que finalment va donar els seus fruits: triplet de títols i on la felanitxera ha jugat un paper més que destacat amb 17 gols i sobrepassant els 200 partits oficials al llarg de la temporada.

La jugadora aprofitarà la seva estada aquest dies a Felanitx per descansar i retrobar-se amb la família i les seves amistats.

Són tendència