Connect with us

Actualitat

Manacor estrena un nou Espai Caní

Manacor estrena un nou Espai Caní

Està situat al parc del Molí d’en Beió, devora l’Escola Municipal de Mallorquí, al Passeig Ferrocarril

Manacor ja compta amb un nou espai caní de 1400 metres quadrats, situat al parc del Molí d’en Beió, devora l’Escola Municipal de Mallorquí, al Passeig Ferrocarril número 79. Aquesta àrea d’esbarjo de cans està delimitada amb tanques i equipada amb serveis i està destinada a què els animals s’hi puguin esplaiar, córrer i jugar lliurement sense molestar.

El parc caní disposa de quatre papereres, dues zones d’ombra, bancs, dos jocs i una font d’aigua, a més de sis pals que fan la funció de pipican i eviten que els animals orinin als arbres. L’entrada al recinte és de doble porta, amb un habitacle per a garantir la seguretat dels animals.

El parc d’agilitat caní compta amb jocs com una passarel·la canina, unes rampes formades per una estructura en forma de tenda de campanya i plataformes fenòliques antilliscants equipades amb llistons per a pujar i baixar, i una font per als animals.

Benestar animal

Manacor estrena un nou Espai Caní

Aquest projecte es basa en les demandes ciutadanes perquè els cans de Manacor puguin tenir un espai en condicions on entretenir-se i socialitzar. “Escoltam els propietaris dels animals, que són els que saben quines són les seves necessitats, per si hem de fer modificacions a aquest espai”, ha apuntat del batle de Manacor, Miquel Oliver.

El delegat de Serveis Generals, Carles Grimalt, ha agraït la feina que ha fet la brigada municipal de reparació i adequació de la tanca, la instal·lació de tots els elements i la fabricació de les dues pèrgoles. “Esperem que funcioni i que regni el civisme”, ha conclòs després de destacar que durant les setmanes que ja ha començat a fer-se servir el nou espai els usuaris han estat molt curosos.

Manacor vol modificar l’Ordenança de tinença d’animals

L’equip de govern pretén fer una passa més en matèria de benestar animal i això inclou modificar l’Ordenança de tinença d’animals. “La darrera revisió és de 1999 i les sancions encara estan en pessetes”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Sebastià Llodrà.

 

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com