Connect with us

Oci i Cultura

La soprano Eleonore Marguerre, encetarà la programació del IX Festival Internacional de Música Vila de Santanyí

La soprano Eleonore Marguerre, encetarà la programació del IX Festival Internacional de Música Vila de Santanyí

L’edició d’enguany inclourà sis concerts en format més reduït que en edicions anteriors i amb totes les mesures per garantir la seguretat del públic i dels intèrprets

Enguany tindrem l’oportunitat de gaudir, amb una certa normalitat de la IX edició del Festival Internacional de Música Vila de Santanyí. Després de l’edició de 2020, amb unes circumstàncies més complicades, tot marcat per la crisi de la Covid-19, aquest any tots els concerts també mantindran un estricte protocol de mesures de seguretat i higiene, així com en el control dels aforaments als espectacles.

La gran notícia de la novena edició és que es recupera el concert Música arran de mar al Caló den Busques de Cala Figuera. La cita és dissabte dia 3 de juliol a les 22.00 i tendrà com a protagonistes a la soprano Eleonore Marguerre o l’Orquestra del Festival de Santanyí, dirigida per Vicent Balaguer. El programa per aquest primer concert inclou peces de Mozart, Dvorak, Puccini i Verdi, entre d’altres.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí, Ricarda Vicens, ha valorat molt positivament poder recuperar el concert de Cala Figuera: “Estam molt satisfets de poder organitzar una altra vegada el concert de Música arran de mar. Era una de les nostres fites més importants al calendari cultural del municipi”.

El Festival Internacional de Música Vila de Santanyí tindrà la seva segona cita el dia 7 d’agost a sa Torre Nova de Cala Santanyí, on un any més, podrem comptar amb la participació d’una de les personalitats més importants del panorama musical internacional: el violinista Vasko Vassilev. Sota el títol Nit de les espelmes, Vassilev i el pianista mallorquí Miquel Estelrich, oferiran un dels grans espectacles musicals de l’estiu a Mallorca.

També a l’agost, però el dia 21, serà el torn per s’Abeurador de Santanyí, on es podrà gaudir de l’espectacle encapçalat pels guitarrites Juan Reyes i Queco Arjona, la violinista Soriana Ivaniv, el cantaor Alberto Durán, i el percussionista i bailor, Kiko Carmona.

Els dos últims concert del festival tindran el marc de l’església parroquial de Sant Andreu de Santanyí. Com va sent habitual en els últims anys l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears no faltarà a la cita, amb un concert amb la soprano Lisa Larsson, on s’estrenaran set cançons del compositor i folklorista mallorquí, Baltasar Samper.

Tancarà el festival el concert d’orgue de Tomeu Mut de dia 31 d’octubre, també a l’església de Santanyí amb l’orgue de Jordi Bosch, una de les joies musicals del municipi de Santanyí i de l’illa de Mallorca

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència