Connect with us

Actualitat

Acusen l’Ajuntament de Manacor de fomentar el “sexisme”

Acusen l'Ajuntament de Manacor de fomentar el "sexisme"

AIPC denuncia els termes utilitzats en un missatge que s’hauria fet arribar a famílies de infants que havien de participar en un vídeo promocional de Porto Cristo

El grup municipal AIPC/SyS ha emès aquest dimarts un comunicat on acusa l’Ajuntament de Manacor de fomentar el “sexisme”. Fan esment a un missatge que des del mateix Consistori s’ha fet arribar a les famílies dels infants que havien de participar en el vídeo promocional de la , que precisament ha estat presentada avui mateix.

La formació política de Porto Cristo i S’Illot, davant aquesta situació que exposen, diuen “ens veiem amb la responsabilitat i obligació de mostrar el nostre total desacord en la manera en què s’ha fet. Pensam que la nota enviada és sexista fins al punt que demana “expressament”, que les nines duguin lazitos (paraula textual) vermells i trenes”.

Recorden que l’ajuntament de Manacor “té una política d’igualtat ben clara i definida, tal com han mostrat en diverses ocasions. És per això que no entenem per què s’ha enviat aquest missatge. És un fet prou greu si tenim en compte que volem lluitar per aconseguir que s’eliminin les etiquetes sexistes des de ben petits. Fets com aquest són els que ho impedeixen”.

Afegeixen en el seu escrit, “entenem que la temàtica del vídeo és marinera, però no cal anar disfressats i allunyar-se tant de la realitat. Fet que demostra que els qui ho preparen no coneixen, ni de bon tros, les tradicions del nostre poble. Si el Patró Pelat vés això, segurament, enviaria una rissaga per aclarir les idees a més d’un”, conclou la nota.

“Es demanava “expressament” que les nines duguin lazitos (paraula textual) vermells i trenes”, segons diu la nota d’AIPC

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència