Connect with us

Comunitat

Identificat l’autor de més de 250 pintades a l’espai urbà d’Inca

Identificat a l'autor de més de 250 pintades a l'espai urbà d'Inca

Les gravacions de càmeres de seguretat i la descripció d’alguns testimonis van resultar claus perquè pogués ser descobert

Tot va començar amb la interposició d’una denúncia per part de l’Ajuntament d’Inca contra l’autor de més de 250 infraccions tant al mobiliari urbà de la ciutat com a propietats privades.

D’aquesta manera, el passat mes de març es va iniciar una investigació per intentar identificar a l’autor d’aquests fets vandàlics, que en la majoria de casos consistien en una firma en la qual es podia llegir el pseudònim o nom de pila de l’autor. Durant el procés de recerca es va contactar amb tots els departaments municipals per saber si tenien informació que permetés la identificació de l’infractor.

Gràcies a la investigació es va poder identificar a l’autor de les nombroses pintades arran de gravacions de càmeres de seguretat i la descripció d’alguns testimonis que parlaven de la persona que realitzava les pintades. Davant aquests indicis, es va citar al presumpte autor dels actes vandàlics per notificar-li la denúncia per infracció de l’article 37.13 de la Llei 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana i va ser informat d’allò que estableix l’article 42 de la llei en relació amb la reparació del dany i la indemnització.

Són tendència