Mallorca emprenyada
Connect with us

Què es diu a les xarxes

Mallorca emprenyada

La Mallorca emprenyada

El comentari a les xarxes d’una de les estudiants aïllades a l’hotel Covid pel brot de contagis, dient que feia comptes no tornar a trepitjar l’illa en la seva vida, ha disparat el malestar dels residents

Aquest dilluns, ens vàrem fer ressò de la piulada a Twitter de Núria Mohedano, una de les joves estudiants que va venir a Mallorca a passar uns dies d’oci i festa, i va acabar, com molts altres companys seus, aïllada a l’Hotel Palma Bellver, després de les actuacions ordenades pel Govern, davant el macrobrot de contagis que es van produint des de fa uns dies.

La jove en qüestió, a través del seu compte particular en l’esmentada xarxa social, expressava la situació que està vivint aïllada, afirmant que “Em van dur aquí (es refereix a l’Hotel Covid) enganyada i a la força”.

Va arribar a dir que no feia comptes torna a trepitjar mai més l’illa després de la mala experiència viscuda. Aquest comentari va caure com una bomba entre bona part dels nostres lectors, que en qüestió d’hores no han dubtat en respondre al que consideren unes paraules desafortunades, i que fins i tot podrien interpretar-se com a provocatives.

Les paraules en qüestió provocaren reaccions de tota classe, majoritàriament en contra. La notícia compartida en la nostra pàgina de Facebook, i que suma més d’un miler d’interaccions, en poques hores havia acumulat desenes de comentaris, on apareixen expressions com a ‘Arruix’ o Barco de rejilla, entre molts altres.

El malestar entre els ciutadans de Mallorca, després de la situació provocada pels joves estudiants, en ple inici de la temporada d’estiu, és clar i evident. Enmig de tota la fatiga acumulada arran de la pandèmia, aquest escenari dels últims dies, del tot inesperat, no ha fet més que encendre encara més els ànims ja de per si molt tensos d’un temps ençà.

La notícia compartida en la nostra pàgina de Facebook, i que suma més d’un miler d’interaccions, en poques hores havia acumulat desenes de comentaris, on apareixen expressions com a ‘Arruix’ o Barco de rejilla

La Mallorca emprenyada

Un recull dels comentaris dels nostres lectors a les paraules de l’estudiant Núria Mohedano després de dir a Twitter que no feia comptes tornar a trepitjar Mallorca en la seva vida.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència